Akcija Turkish Airlines iz Ljubljane v New York: povratne vozovnice s kratkimi prestopi že za 468€!

by

14.3.2017: Nova akcija prevoznika Turkish Airlines! Tokrat ponuja ugodne lete v New York, povratne vozovnice so na voljo že za 468€. Včeraj smo sicer objavili akcijo prevoznika Finnair, ki lete v ZDA ponuja za 430€ (več TUKAJ), vendar so povezave pri prevozniku Turkish Airlines običajno boljše (krajši prestopi, vendar ne v vseh terminih). Akcija prevoznika Turkish velja za lete do sredine maja in od oktobra do decembra 2017, traja pa do 2.4.2017. Možni so tudi številni leti čez prvomajske in krompirjeve počitnice!

Ljubljana – New York 468€ (1.maj)

Ljubljana – New York 468€ (krompirjeve počitnice 2017)

Tudi za New York (poleg drugih destinacij v ZDA) lahko na TEJ POVEZAVI nakupite ugodne vstopnice za ogled znamenitosti. Z nakupom CityPass vstopnic lahko privarčujete tudi do 50%! Za New York priporočamo tudi nakup kartice New York Pass, več informacij o kartici pa je na voljo TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOpti Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve)Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-nyc-470

Poteklo:

2.12.2016: Podaljšana akcija prevoznika Turkish Airlines za lete v ZDA se izteče danes!

Super akcija prevoznika Turkish Airlines za lete iz Ljubljane v ZDA! Po znižanih cenah lahko poletite v vsa ameriška mesta, kamor prevoznik leti! Povratne vozovnice na vzhodno obalo so na voljo že za samo 425€, na zahodno pa že za 512€! Akcija traja do petka, 25.11.2016, po takih cenah pa lahko odpotujete do konca marca 2017! Na voljo so tudi prednovoletni in malo daljši novoletni termini (ne za vse destinacije)!

Primeri:

Ljubljana – New York 429€ 

Ljubljana – Washington 429€ 

Ljubljana – Chicago 458€

Ljubljana – Boston 468€ 

Ljubljana – Miami 488€ 

Ljubljana – Houston 491€

Ljubljana – Atlanta 480€

Ljubljana – San Francisco 515€ (božični in novoletni termin San Francisco 515€)

Ljubljana – Los Angeles 544€  (božični termin Los Angeles 540€)

lju-nyc-425