Poteklo: Direktni let iz Salzburga na Islandijo za samo 192€ (povratna)

by

21.10.2016: Ponovno so na voljo ugodni leti iz Salzburga na Islandijo! V posameznih zimskih terminih (januar/februar) lahko na Islandijo poletite že za samo 192€ (direktni let)! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest. V ceno je všteta manjša ročna prtljaga.

Primer:

Salzburg – Reykjavik 192€ Cena je na žalost že višja.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

szg-kef-192

Poteklo:

9.10.2015: Še ugodneje na Islandijo iz Salzburga! V novi akciji prevoznika WOW lahko v Reykjavik odletite že za samo 158€! Nakup kart po takih cenah je možen v posameznih terminih v januarju in februarju 2016!

Nakup karte preko povezave: Salzburg – Reykjavik 158€

szgrey158e

27.8.2015: Super ugodni leti na Islandijo iz Salzburga! Direktni povratni leti v januarju 2016 stanejo že samo 195€ 248€! Na voljo je samo nekaj terminov, zato pohitite z nakupom, saj cene veljajo do razprodaje prostih (najcenejših) sedežev!

Primer:

Salzburg – Reykjavik 195€ 248€

Na voljo samo še januarski termini!

szg-kef-195