Samo še danes: Iz Ljubljane v New York s prevoznikom LOT že za samo 433€ (povratna, tudi za zimske in prvomajske počitnice)

by

25.10.2016: Akcija ugodnih letov v New York z LOT-om traja samo še do danes, 25.10.2016!

13.10.2016: Akcija prevoznika LOT Polish Airways za lete iz Ljubljane v New York! Povratne vozovnice so v številnih terminih na voljo že za samo 433€! Na poti je v vsako smer samo po en kratek prestop (manj kot 2h), v New Yorku ste tako iz Ljubljane že v dobrih 12h! Akcija velja za lete od novembra 2016 do konca maja 2017, traja pa do 25.10.2016! Leti po taki ceni so možni tudi za zimske in prvomajske počitnice!

Primera:

Ljubljana – New York 433€ (zimske počitnice)

Ljubljana – New York 433€ (prvi maj, daljši postanek v Varšavi)

Po ceni 450€ lahko karte kupite tudi na spletni strani prevoznika: LOT Polish Airways

Ugodno tudi v Chicago: Ljubljana – Chicago 479€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Tudi za New York (poleg drugih destinacij v ZDA) lahko na TEJ POVEZAVI nakupite ugodne vstopnice za ogled znamenitosti. Z nakupom CityPass vstopnic lahko privarčujete tudi do 50%! Za New York priporočamo tudi nakup kartice New York Pass, več informacij o kartici pa je na voljo TUKAJ.

Več o potovanju v New York pa v prispevku popotnice Nine:

Izlet v New York – popotniški vodnik

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-nyc-427

Poteklo:

6.6.2016: Super cena za super destinacijo! Prevoznik LOT Polish Airwayski z ljubljanskega letališča leti od letošnjega leta, ponuja super poceni vozovnice za lete v New York! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 412€ v številnih terminih v obdobju od začetka oktobra 2016 do konca marca 2017 (razen obdobje od sredine decembra do sredine januarja). Ugodno lahko poletimo tudi v Chicago, karte so na voljo za 480€. Akcija traja do 7.6.2016!

Primer:

Ljubljana – New York 412€

Ljubljana – Chicago 480€

Nakup kart je po ceni 430€ možen tudi direktno na strani prevoznika: Ljubljana – New York 430€

V eno smer je možen daljši postanek v Varšavi. Če vam daljši postanek ne ustreza, lahko poiščete drug datum leta, kjer so v Varšavi le kratki postanki (2h).

lju-jfk-412