Super cena!! Kombinacija kart Delhi + Andamanski otoki + Chennai z Dunaja že za samo 432€!

by

22.3.2016: Še vedno je na voljo ugodna kombinacija za Andamanske otoke! Za potovanje boste odšteli samo 432€, na voljo pa so poljubni postanki v mestu Delhi in Chennai! Karte lahko kupite preko spodnjih obnovljenih povezav.

10.3.2016: V okviru novih letov prevoznika Air India Dunaja in aktualne akcije (več TUKAJ) smo sestavili super poceni kombinacijo kart do Andamanskih otokov! Celotna kombinacija stane samo 432€ (običajna akcijska cena do teh otokov se ne spusti pod 550€)! Spodnji primer je narejen za termin 4. – 16.9., je pa trenutno možnih še precej drugih terminov po podobnih cenah (do novembra 2016, razen čez poletje). Nakup kart po taki ceni je možen do razprodaje prostih mest.

Primer 4.- 16.9.:

Dunaj – Delhi / Chennai – Dunaj 275€

Delhi – Port Blair 91€

Port Blair – Chennai 66€

Rezervacije za vse karte je potrebno narediti posebej. V Delhiju je načrtovan nekajdnevni postanek (ki ga lahko po želji podaljšate ali skrajšate), isto pa je možno prilagoditi za Chennai.

Tudi do Dunaja vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-del-maa-276del-ixz-91 ixz-maa-48