Švedska samo 26€ iz Zagreba!

by

Z Ryanairom v Göteborg in Malmo po super cenah!

Z nizkocenovnikom lahko v top poletni sezoni ter jeseni poletite v Skandinavijo že od 26€ naprej! Direktni povezavi s Švedsko sta iz prestolnice naše južne sosede na voljo v Göteborg in Malmo. Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte pri pristojnih institucijah, več TUKAJ, spremljajte pa tudi naše sezname. Za potovanje na Švedsko se trenutno potrebuje Covid-19 digitalno potrdilo, negativni test za Covid-19, star največ 72 ur, ali dokazilo o prebolelosti. Več informacij TUKAJ.

OPOZORILO!

Omenjene ponudba letov in namestitve preko Bookinga ne veljajo za agencijsko ponudbo, temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Primeri povratnih letov*: 

Zagreb – Göteborg (24.7.2021 – 2.8.2021) – 26€

Zagreb – Göteborg (26.7.2021 – 9.8.2021) – 28€

Zagreb – Göteborg (6.8.2021 – 9.8.2021) – 47€

Zagreb – Göteborg (6.8.2021 – 20.8.2021) – 63€

Zagreb – Malmo (7.9.2021 – 18.9.2021) – 31€

Zagreb – Malmo (14.9.2021 – 21.9.2021) – 31€

Zagreb – Malmo (21.9.2021 – 28.9.2021) – 30€

Zagreb – Malmo (9.10.2021 – 12.10.2021) – 27€

Zagreb – Malmo (12.10.2021 – 19.10.2021) – 34€

*Cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo.

Proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi najdete TUKAJ (v iskalniku lahko spreminjate kraj, datume, število oseb, zajtrk … ).

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan (teden) gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe Ryanair (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

signoff icon=”icon-info-circled”]

Prejšnje akcije (klikni za razširitev):[/signoff]

Ugodno s prevoznikom Norwegian iz Zagreba na Švedsko! Prevoznik s poletnim voznim redom vzpostavlja nove lete v mesto Stockholm, cene povratnih vozovnic pa se začnejo že pri 51€! Najcenejši leti so sicer na voljo v jesenskih mesecih, nizke cene pa lahko najdete tudi v poletnih mesecih (posamezni termini). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primera:

Zagreb – Stockholm 51€

Zagreb – Stockholm 81€ (julij-avgust)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran HostelClub ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

zag-arn-51

Potovalne informacije:[/signoff]

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:

EUROBUS PREVOZI (varno, udobno in cenovno ugodno potovanje. Najboljša ponudba zasebnih prevozov na letališča za posameznike in skupine.)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 41€ popusta)

NAJEM VOZILA:

BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)