Tajska in Burma (Myanmar) s povratkom v Ljubljano za le 567€, tudi čez božič in novo leto!

by

Zelo ugodna ponudba letalske družbe Air China za potovanje po Tajski in Burmi s povratkom v Ljubljano – že od 567€ naprej! Termini so na voljo tudi med božičnimi&novoletnimi prazniki! Za rezervacijo karte kliknite na spodnji povezavi in spremenite datume po vaših željah. Nakup kart po teh cenah lahko izvedete preko agencije Budgetair (kliknite na spodnji primer in ustrezno spremenite datume ter število oseb).

Primer:

München – Bangkok/Yangoon – Ljubljana 567€ 29.12-9.1.

München – Bangkok/Yangoon – Ljubljana 574€ 17.12-9.1.

mucbkklju

V prazničnem obdobju smo našli ugodne odhode do vključno 17. decembra, od 26. do 29. decembra ter v januarju 2015, povratke pa od 7. januarja naprej. Akcija pa je drugače na voljo za odhode od 10.novembra 2014 do 31. marca 2015.

Iz Tajske v Burmo lahko potujete po kopnem ali pa opravite lokalni let, ki ga najugodneje najdete preko iskalnika Skyscanner.

Do Münchna vas pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozila uporabite slovensko agencijo Vehicle Rent.