Finnair iz Ljubljane: Bangkok z enim kratkim prestopom za samo 433€ (povratna)!!

by

6.1.2017: Ker gre za redne najnižje cene za lete iz Ljubljane v Bangkok, so cene še vedno na voljo (in bodo do razprodaje prostih mest na posameznem letu). Udobno in ugodno – povratne karte v številnih terminih za samo 433€!

10.10.2016: Poceni leti iz Ljubljane v Bangkok z družbo Finnair! Prevoznik opravlja sezonske lete iz Ljubljane v Helsinke, od tam pa naprej na destinacije v svoji mreži. Najugodnejša destinacija v tej mreži je tajska prestolnica Bangkok, leti po taki ceni pa so na voljo od konca aprila do konca junija 2017 ter ob koncu poletja 2017. Na poti je samo eden (običajno kratek) postanek v Helsinkih, ki ga lahko v eno smer podaljšate in si ogledate še glavno mesto Finske (do 5 dni). Gre za redne cene prevoznika, tako da cene veljajo do razprodaje prostih mest!

Ljubljana – Bangkok 433€ (maj 2017)

Ljubljana – Bangkok 433€ (avgust-september 2017)

Ljubljana – Bangkok – Helsinki – Ljubljana 453€

Let Helsinki – Bangkok opravite z najnovejšim in modernim letalom Airbus A350! Na spletni strani prevoznika so vozovnice le okoli 20€ dražje: Finnair

Zakaj odpotovati na Tajsko? TUKAJ lahko najdete vse razloge za obisk te azijske države.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-bkk-433

Poteklo:

1.8.2016: Ponovno je na voljo nekaj ugodnih letov iz Ljubljane na Tajsko s prevoznikom Finnair! Povratne vozovnice ob koncu avgusta, v septembru in oktobru so na voljo že za samo 430€! Na poti je velikokrat samo po en kratek prestop, akcija pa traja do razprodaje prostih sedežev.

Primer:

Ljubljana – Bangkok 432€ (september)

Ljubljana – Bangkok 432€ (september-oktober, daljši prestop)

lju-bkk-432

 

22.6.2016: Poletni leti v Bangkok po ceni pod 500€ po (vsej verjetnosti) niso več na voljo, razen na koncu poletja. So pa zato znižane jesenske cene (september in oktober), ko lahko na Tajsko s prevoznikom Finnair iz Ljubljane odpotujemo za samo 389€, kar je verjeno najnižja redna cena za povezavo do Tajske iz Ljubljane doslej!! Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih sedežev.

Primer:

Ljubljana – Bangkok 389€

Ljubljana – Bangkok 458€ (avgust-september)

Primeri terminov po ceni 389€: 3. – 13.9., 7. – 24.9., 21.9. – 11.10. in še več terminov vmes!!

Karte lahko po ceni 424€ kupite tudi na spletni strani prevoznika: Ljubljana – Bangkok 424€

lju-bkk-389

15.6.2016: Ugodni leti iz Ljubljane v Bangkok s letalsko družbo Finnair! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 451€, v poletnih terminih pa so karte le malo dražje (npr. v avgustu 476€)! Povsem možno je, da gre pri teh cenah za error fare, saj so cene na voljo samo pri eni agenciji (Go To Gate). Vseeno upamo, da bo nakup kart možen, saj so za poletne termine cene pod 500€ res zelo nizke! Najcenejši leti (450€) pa so na voljo v septembrskih in oktobrskih terminih. Večkrat je možen daljši postanek v Helsinkih, ki ga lahko izkoristite za ogled mesta, potrebno je tudi prenočiti. Najdete pa lahko tudi lete z zelo kratkimi postanki (v primerih spodaj).

Primeri:

Ljubljana – Bangkok 389€

Ljubljana – Bangkok 458€ (avgust-september)

Ljubljana – Bangkok 531€ (julij-avgust)

lju-bkk-476