Tajska z Emirates iz Münchna za samo 399€, Šri Lanka 417€ (tudi prednovoletni čas!)

by

14.11.2016: Še nekoliko ceneje lahko odpotujete z Emirates: na Tajsko pred novim letom že za samo 399€, na voljo pa so tudi poceni leti na Šri Lanko za 417€! Akcija traja samo do jutri, 15.11.2016, velja pa za lete vse do konca septembra 2017 (leti v Bangkok so po novem letu sicer malce dražji).

München – Bangkok 399€ (december)

München – Bangkok 426€ (prvomajske počitnice 2017)

München – Colombo 417€

31.10.2016:Ugodno na Tajsko z najboljšo letalsko družbo leta 2016Emirates! Povratne vozovnice iz Münchna so lahko vaše že za samo 422€, po taki ceni pa so na voljo leti v novembru in decembru 2016 ter v aprilu, maju in juniju 2017. Na voljo so tudi leti v prednovoletnem času in npr. v času prvomajskih počitnic. Akcija traja do 2.11.2017 oz. do razprodaje prostih mest.

Primer:

München – Bangkok 399€ (december)

München – Bangkok 426€ (prvomajske počitnice 2017)

München – Colombo 417€

Po nekoliko višjih cenah (a še vseeno ugodno za lete z Emirates) so na voljo tudi leti z ostalih večjih okoliških letališč. Na zgornjih povezavah vam bo sicer prikazalo tudi ugodnejše lete z drugimi letalskimi družbami. Ponudba je torej prirejena za tiste, ki jim je važno tudi samo potovanje destinacije (boljšega razvajanja kot na Emirates (skoraj) ni mogoče doživeti). 😉

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

muc-bkk-422