Tenerife v maju: povratna letalska karta + 7 nočitev v hotelu 3* že za samo 191€/osebo

by

Ugoden dopust na otoku Tenerife ob koncu maja! V terminu 25.5. – 1.6. lahko preživite dopust na Tenerifu za samo 191€/osebo (letalo + 7 nočitev), v primeru udeležbe dveh oseb. Nakup vozovnic in nastanitev po teh cenah je možen do razprodaje prostih mest.

Bergamo – Tenerife 121€

Prevoznik je Ryanair, v ceno pa sta vključena dva kosa ročne prtljage (en kos standardnih dimenzij in manjša torbica). Do letališča v Bergamu vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Za nekoliko višjo ceno so možni tudi leti iz Trevisa (v podobnih terminih za okoli 165€).

Namestitev: Tenerife hoteli od 20€/noč 

Na Tenerifu lahko najdete mnoge ugodne namestitve, cene pa se začnejo že pri 20€/noč (3*). Za zgornji termin je na voljo tudi malce dražji hotel Monasterio de San Antonio 25€/noč, ki ima dobre ocene na spletnih agencijah in odlično lokacijo z razgledom.

Najcenejša kombinacija letalske karte in 7 nočitev v hotelu v terminu 25.5.- 1.6. je na voljo že za samo 191€/osebo!

Zgornji primer ni edini v katerem lahko potujete na Tenerife. Za potovanje v drugem terminu odprite povezavo in spremenite datume po svojih željah. Cene se s spreminjanjem datumov lahko dvignejo.

Kako je Tenerife doživela naša bralka Ana si lahko preberete TUKAJ.

Do Milana vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila uporabite po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bgy-tfs-121 tenerife-hotel-feb16