Top poletna sezona: iz Ljubljane v New York z Air Serbio za samo 483€ (običajna povratna)!!

by

27.6.2016: Še so na voljo posamezni termini za lete iz Ljubljane v New York za samo 483€! Sedeži se sicer hitro prodajajo, tako da so leti z odhodom v juliju in povratkom v avgustu že nekoliko dražji. Akcija traja še tri dni!

20.6.2016: Poletje v New Yorku! Z domačega ljubljanskega letališča lahko v severnoameriško metropolo z družbo Air Serbia poletite za samo 483€! Povratne vozovnice po taki ceni so na voljo za odhode do 28.7.2016, s povratki možnimi tudi v avgustu (primer spodaj) ali kasneje. Običajne cene za lete iz Ljubljane v New York v top poletni sezoni so od 800€ naprej! Akcija traja do 30.6.2016.

Primeri:

Ljubljana – New York 483€ (julij)

Ljubljana – New York 482€ 534€ (julij-avgust)

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Tudi za New York (poleg drugih destinacij v ZDA) lahko na TEJ POVEZAVI nakupite ugodne vstopnice za ogled znamenitosti. Z nakupom CityPass vstopnic lahko privarčujete tudi do 50%! Za New York priporočamo tudi nakup kartice New York Pass, več informacij o kartici pa je na voljo TUKAJ.

Več o potovanju v New York pa v prispevku popotnice Nine:

Izlet v New York – popotniški vodnik

Do letališča v Milanu vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-nyc-478