Avgust: povratna karta v norveški Stavanger + najem avtomobila že za 288€/osebo!

by

3.8.2017: Zadnja možnost za nakup poceni karte za norveško mesto Stavanger v top poletni sezoni! Direktne povratne vozovnice s prevoznikom Norwegian so lahko vaše že za 132€! Za lažjo organizacijo potovanja smo poiskali še ugoden rentacar za obdobje potovanja. Skupaj vas povratna karta + rentacar (za 6 dni) staneta že samo 288€/osebo (če potujeta dva)!

24.5.2017: V top poletnem terminu na Norveško iz Pule! V mesto Stavanger lahko sredi avgusta poletite že za samo 108€ s prevoznikom Norwegian! Najnižja cena je sicer na žalost na voljo le za spodnji termin 18. – 25.8., lahko pa tudi v več drugih terminih najdete lete pod 200€ (kar je še vedno super za visoko sezono). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest, z nakupom pa raje e odlašajte, saj se lahko cene hitro dvignejo!

Pula – Stavanger 132€ (direktni let)

Pula – Stavanger 132€ (rezervacija za dve osebi)

Rentacar: Nissan Micra 312€ (brez odbitne franšize, za 6 dni)

Za spanje predlagamo kar kampiranje, saj je v divjini na Norveškem načeloma dovoljeno (več TUKAJ).

Za raziskovanje Norveške predlagamo najem camperja – čeprav je to dražja oblika potovanja po Norveški, pa nekaj privarčujete pri nočitvah, saj je kampiranje po Norveški brezplačno (pod določenimi pogoji). Za tedenski najem camperja odštejete dobrih 1300€ (zgornji termin), najugodnejše camperje pa rezervirate TUKAJ.

Ostalim priporočamo najem vozila na (po naših izkušnjah) najugodnejši agenciji: Billiger-Mietwagen (za zgornji termin od okoli 300€ naprej).

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).