Tope poletna sezona z odhodom iz Ljubljane: Šri Lanka 425€, Indija 460€, Bangkok 525€, Nepal 562€,… (povratne)!!

by

Poletni leti iz Ljubljane Azijo po super cenah: na Šri Lanko lahko odpotujete že za samo 425€, v Indijo za 461€, Bangkok 525€, Singapur 540€,… V večini primerov sta prevoznika Air Serbia/Etihad, najnižjo ceno za Šri Lanko pa trenutno ponuja prevoznik Flydubai. Vse spodnje povezave so prirejene za obdobje najvišje sezone – konec julija, začetek avgusta. Cene so, glede na obdobje potovanja, super in v kolikor planirate poletni izlet v Azijo, je zdaj pravi čas za nakup karte. Cene bodo sicer na voljo do razprodaje prostih mest.

Primeri:

Ljubljana – Delhi 461€

Ljubljana – Colombo 425€ 

Ljubljana – Bangkok 525€

Ljubljana – Kathmandu 562€

Ljubljana – Kuala Lumpur 540€

Ljubljana – Singapur 551€

Ljubljana – Jakarta 564€

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Največ ugodnih letov v poletni ponudbi je na voljo za Tajsko.

Do večine okoliških letališč (in nazaj) vas pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Rentacar: po naših izkušnjah je najugodnejša agencija Billiger-Mietwagen.

lju-cmb-425