Toronto direktno iz Zagreba že za 346€!

by

Super akcija družbe Air Transat do Kanade, ki odpravlja omejitve pri vstopu (Covid-19)!

Top cene povratnih letalskih kart iz bližnjiga Zagreba do Kanade z letalsko družno Air Transat v mesecu oktobru. Že od 346€ naprej lahko direktno poletite v Toronto, v ceni pa je vključenih 8 kilogramov ročne prtljage – možno je seveda tudi doplačilo za oddano prtljago. Spodaj v članku smo vam pripravili tudi povezavo do najugodnejših namestitev. Kanada bo od 1. oktobra 2022 sicer končno odpravila vse Covid-19 ukrepe ob prihodu v državo, potniki tako ne potrebujejo več cepljenja, testiranja, karantene, mask … Vstopni pogoji za Kanado so na voljo TUKAJ oziroma TUKAJ. Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah za vsak slučaj pozanimajte še pri pristojnih institucijah ter pri letalskih družbah.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Toronto, glavno mesto province Ontario, je glavno kanadsko mesto ob severozahodni obali Ontariskega jezera. To je dinamična metropola z jedrom visokih nebotičnikov, ki jih zaznamuje ikonični, samostoječi stolp. Toronto ima tudi veliko zelenih površin, od urejenega ovala Kraljičinega parka do 400 hektarjev velikega High Parka in njegovih poti, športnih objektov in živalskega vrta.

Za vas smo pripravili primera direktnih povratnih letov*:

Zagreb – Toronto (12.10.2022 – 22.10.2022) – 346€

Zagreb – Toronto (12.10.2022 – 29.10.2022) – 349€

*zapisana cena je veljavna ob zadnji posodobitvi članka. Po tej ali podobni ceni so morda na voljo še drugi termini (razen, če se je v tem času cena povečala)!

Proste nastanitve v Torontu z možnostjo brezplačne odpovedi najdete TUKAJ (12.10.2022 – 22.10.2022 / kraj, št. oseb in datum lahko spreminjate v iskalniku).

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Preberite še:

(klik na članek za razširitev)

Montreal za neverjetnih 257€ iz Benetk!

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, potrebna je le ETA – več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:

ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 10% popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 41€ popusta)

NAJEM VOZILA:

BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

25.2.2020: Direktni leti iz Zagreba v Toronto od 438€

Odpotujte v Severno Ameriko z udobnimi direktnimi leti iz bližnje hrvaške prestolnice. Takšne karte sicer kot običajno niso najcenejše, so pa cene od 438€ naprej za Toronto zelo dobre, upoštevajoč da boste brez prestopanj prihranili precej časa in energije.

Primeri letov:

Zagreb – Toronto 438€ (september)

Zagreb – Toronto 481€ (julij)

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Letališče v Zagrebu dobiva nove čezoceanske lete! Kanadski prevoznik Air Canada Rouge (hibridna nizkocenovna podružnica prevoznika Air Canada) junijem 2018 začenja v Zagreb leteti štirikrat tedensko. Z leti prevoznik začne 2.6. in zaključi 7.10.2017. Letalske karte so že v prodaji, povratne vozovnice za direktne lete v Toronto z letalom Boeing 767-300ER so tako lahko vaše že za samo 442€ (v visoki poletni sezoni so karte kot običajno dražje)!

Odhodi iz Zagreba: sreda, četrtek, petek in nedelja ob 9.15

Prevoznik se s tem pridružuje še enemu kanadskemu prevozniku, ki že opravlja direktne lete v Zagreb, Air Transat (2x tedensko).

Primer ugodne letalske karte:

Zagreb – Toronto 442€ (direktni let)