Poteklo: Toulouse v maju: povratne karte iz Benetk + 6 nočitev že za samo 116€/osebo!

by

Prevoznik Volotea ponuja super poceni lete v Toulouse iz Benetk! Povratne vozovnice so (v sicer zelo redkih terminih) na voljo že za samo 18€! Za termin 20. – 26.5. smo dodali še ugodne nočitve. Najcenejša kombinacija za dopust v mestu Toulouse (letalo + 6 nočitev) je tako na voljo že za samo 116€/osebo (v primeru, da potujeta dve osebi). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Letalska karta:

vce-tls-18

Nastanitev:

Vse proste nastanitve za omenjeni termin (tudi tiste z nekoliko boljšo lokacijo, v centru mesta) najdete TUKAJ.

tls-hotel-apr17

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve) Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.