Turkish iz Ljubljane: New York 504€, Washington in Boston 514€, Atlanta 544€,… (običajne povratne)

by

Nova dodatna povezava prevoznika Turkish Airlines iz Ljubljane nam omogoča krajše čase prestopov v Istanbulu za lete v ZDA (vsaj v eno smer, če ne kar v obe)! V prodaji so že karte po rednih cenah za številne destinacije, med drugim za New York 504€, Washington in Boston 514€, Toronto 536€,… Karte po takih cenah so v večini na voljo šele od oktobra naprej, cene pa bodo take do razprodaje prostih sedežev.

Primeri:

Ljubljana – New York 504€

Ljubljana – Washington 514€

Ljubljana – Boston 514€

Ljubljana – Chicago 549€

Ljubljana – Atlanta 544€

Ljubljana – Miami 550€

Ljubljana – Los Angeles 686€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, podobne cene so na voljo tudi v številnih drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Najugodnejše datume najlažje najdete na preglednem iskalniku na uradni strani letalske družbe TUKAJ.

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-jfk-504