Ugodni leti v New York z letališč v okolici Milana – povratni že od 365€!

by

Z letališč v okolici Milana (Malpensa in Linate) lahko ugodno letite v New York! Poceni lete ponuja več družb, cene pa se začnejo že pri 365€ za povratni let.

Prevoznik LOT leti z letališča Milano Malpensa v New York za 365€ (z Dreamlinerjem – Boeing 787). Cena velja samo ob nakupu z Maestro kartico. Nakup karte lahko opravite tudi na strani prevoznika LOT 399€.

Nemški prevoznik Air Berlin New York leti z letališča Linate, do katerega potrebujemo kakšno uro manj vožnje. Cene povratnih letov se začnejo pri 378€ (momondo.de), na strani prevoznika pa pri 399€.

Ugodne lete ponujajo še številni drugi prevozniki: Lufthansa, Swiss, Delta, Alitalia, Austrian Airlines, Air Canada, cene teh prevoznikov pa se začnejo pri 420€ za povratni let. Za seznam cen in prevoznikov za določen datum sledite tej povezavi na momondo.de: Milano – New York.

Do letališč v okolici Milana vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mxp-nyc-365

linate-nyc-378

nyc-razlicni