Ugodno iz Gradca v ZDA: povratne vozovnice v New York za samo 363€, LAX za 530€!!

by

9.5.2016: Še vedno lahko iz Gradca ugodno poletite v New York! Povratne vozovnice so v posameznih terminih od konca oktobra do  sredine decembra 2016  oziroma od sredine januarja do sredine marca 2017 na voljo že za samo 363€! Ugodno lahko poletite tudi v Los Angeles 532€. Akcija traja do jutri, 10.5.2016!

Primera:

Gradec – New York 363€

Gradec – Los Angeles 530€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Tudi za New York (poleg drugih destinacij v ZDA) lahko na TEJ POVEZAVI nakupite ugodne vstopnice za ogled znamenitosti. Z nakupom CityPass vstopnic lahko privarčujete tudi do 50%! Za New York priporočamo tudi nakup kartice New York Pass, več informacij o kartici pa je na voljo TUKAJ.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 31€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

gry-nyc-363

Poteklo:

26.4.2016: Ugodni leti z nam bližnjega Gradca! S prevozniki zaveze Star Alliance lahko v New York ali Chicago poletite za samo 363€! Za Chicago je na voljo več terminov v maju, sicer pa je za obe destinaciji možnih več terminov v jeseni in zimi 2016. Akcija traja do 30.4.2016 oz. do razprodaje prostih sedežev.