Ugodno v ZAE z ljubljanskega letališča – povratna karta v Dubaj 320€, Al Ain 328€ in Abu Dhabi 333€!

by

3.10.2015: Ugodne cene za Združene Arabske Emirate iz Ljubljane! V Dubaj lahko s prevoznikoma Turkish Airlines ali Air Serbia poletite že za samo 320€, v mesto Al Ain in Abu Dhabi pa lahko z Air Serbio odpotujete za samo 328€/333€! Na voljo so posamezni termini vse do maja 2016, nakup kart pa lahko opravite do razprodaje prostih sedežev.

Ljubljana – Dubaj 320€ (Turkish) ali 329€ (Air Serbia)

Ljubljana – Al Ain 328€

Ljubljana – Abu Dhabi 333€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Ugodne nočitve na zgornjih destinacijah lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen

lju-alain-328

26.6.2015: Ugodna cena za lete v Dubaj s prevoznikom Turkish AirlinesPovratna vozovnica stane le 325€ (preko povezave spodaj, na uradni strani je cena 341€), na voljo pa je veliko od 1. septembra pa vse do poletja 2016. Istočasno ima akcijo tudi prevoznik Air Serbia, v Dubaj vas odpelje za samo 329€, na voljo pa ima predvsem termine po novem letu. Akciji veljata do razprodaje prostih sedežev.

Primer:

Ljubljana – Dubaj 325€ (Turkish)

Ljubljana – Dubaj 329€ (Air Serbia)

Na pot se nikoli ne odpravite brez zdravstvenega zavarovanja, sploh sedaj, ko lahko letno multitrip zavarovanje z visoko zavarovalno vsoto preko zavarovalnice NLB Vita sklenete že za samo 60€, osnovno enotedensko pa že za samo 12€.

lju-dxb-325