Super: povratna iz Milana v Rangun z družbo Qatar Airways za samo 367€!

by

11.1.2016: V trenutni akciji prevoznika Qatar Airways smo našli tudi super ceno za Mjanmar! Običajna povratna vozovnica v Rangun iz Milana stane samo 367€ (najceneje s tem prevoznikom do zdaj)! Na voljo so posamezni termini do aprila ter v jeseni 2016. Nakup kart po tej ceni je možen do 17.1. oz. do razprodaje prostih mest.

Primer:

Milano – Rangun 367€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Več informacij o trenutni akciji in cenah letov iz Benetk in Milana lahko najdete tukaj: Akcija Qatar Airways iz Benetk, informacije o letih iz Zagreba pa tukaj: Akcija Qatar Airways iz Zagreba.

Do letališča v Milanu vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mxp-rgn-367

Poteklo:

17.11.2015: Super cena za čudovito destinacijo! V Mjanmar (Burmo) lahko iz Milana odletite za samo 466€ (povratna)! Mjanmar je zaenkrat še precej nedotaknjena azijska destinacija, s pristno kulturo, naravo in ljudmi. Vsekakor zanimiva destinacija za vsakega izkušenejšega popotnika. Leti po teh cenah so na voljo v januarju, februarju in marcu 2016, nakup kart pa je mogoč do razprodaje prostih sedežev. Prevoznik je Qatar Airways.

Primer:

Milano – Rangun 466€

mxp-rgn-466