V Tokio (tudi za novoletne počitnice 2017/18) iz Trsta za samo 299€!

by

Nora cena za lete v Tokio z odhodom iz Trsta (in povratkom v London, od koder se lahko ugodno vrnete direktno v Ljubljano)! Karte v kombinaciji Trst-Tokio-London so na voljo že za samo 299€, po taki ceni pa je možno leteti tudi v času božičnih in novoletnih praznikov 2017/18! Najnižje cene so sicer na voljo le v mesecih proti koncu leta 2017 (oktober-december) in v januarju 2018, kakšen ugoden let pa verjetno lahko najdete tudi pred poletjem 2017. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primera:

Trst – Tokio – London 299€ (december)

Trst – Tokio – London 299€ (novoletni termin)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran HostelClub ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

trs-nrt-299