Visoka sezona (julij/avgust): povratna letalska karta + 12 nočitev na otoku Gran Canaria že za samo 286€/osebo!!

by

Gran Canaria v visoki poletni sezoni! Spodnji primer je narejen za termin 20.7. – 1.8.2016, v ceno pa je všteta povratna vozovnica iz Bergama in 12 nočitev Penzionu Eva za dve osebi. Skupaj vas dopust stane samo 572€/2 osebi oziroma 286€/osebo! Nakup po taki ceni lahko opravite do razprodaje prostih mest na letalu oz. hotelu.

Letalski prevoz: Milano – Gran Canaria 154€

Prevoznik je Ryanair, v ceno pa je všteta ročna prtljaga. Povratna karta stane samo 154€, kar je za termin v najvišji sezoni super cena! Do letališča v Benetkah vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti.

Nastanitev: Pension Sea of Clouds 22€/noč

Za nastanitev je bil izbran najcenejši penzion Sea of Clouds s privat sobami, ki stane samo 22€/noč. Na isti povezavi je seveda na voljo še več ugodnih nastanitev, npr. nekoliko boljši hotel Eo Hotel Las Gacelas Apartments 32€/noč… Za celoten seznam nastanitev v omenjenem terminu obiščite sledečo povezavo: Gran Canaria nastanitve 20.7. – 1.8.

Skupaj vas letalska karta12 nočitev v poletnem terminu 20.7 – 1.8. na otoku Gran Canaria lahko stane že samo 572€ oz. 286€/osebo!

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

gran-canaria-hotel-mar16 bgy-lpa-154€