WizzTours popust 70€: letalska karta iz Ljubljane v London + 3 nočitve že za 96€/osebo!

4.5.2017: Ugodne last minute ponudbe za London iz Ljubljane! Z uporabo kode lahko ceno svojega potovanja znižate za 70€! Povratna vozovnica + 3 nočitve v hostlu za majski termin so na voljo že za samo 96€/osebo! Popust je možno koristiti tudi pri letih z drugih okoliških letališč na druge destinacije.

Pred iskanjem ponudbe ne pozabite vpisati kode za popust MAY70EUR. Akcija traja do 8.5. za potovanja (vsaj 3 nočitve) do 31. maja 2017.

Primer cene za termin 18.5. – 21.5.:

Ljubljana – London + 3 nočitve 96€/osebo

Za vnovčitev popusta in rezervacijo obiščite zgornje povezave oziroma to posebno stran prevoznika: WizzTours.com

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

Poteklo:

16.12.2016: Prevoznik Wizzair ponuja popust na paketne rezervacije (letalo+hotel)! Tokrat je na voljo 50€ popusta s kodo “WINTER50“! Najugodnejše počitnice v Londonu so tako na voljo že za samo 37€/osebo! Možne so tudi rezervacije paketov v Bruslju, akcija pa velja tudi za odhode z drugih letališč, od koder leti Wizzair (npr. Budimpešta in Benetke/Treviso).

Primer cene povratne karte in dveh nočitev:

5.12.2016: Naročite se na spletne novice prevoznika Wizzair in si zagotovite 75€ popusta za rezervacijo kombinacije letalo+hotel na strani WizzTours.comNovice se prijavite na TEJ POVEZAVIpo potrditvi pa boste na svoj e-mail naslov prejeli kodo za popust. S to kodo lahko iz Ljubljane v London odpotujete že za samo 43€ (letalo+2 nočitvi)! S popustom je seveda iz Ljubljane možno odpotovati tudi v Bruselj.

Kodo, ki jo pridobite na e-mail vpišete v obrazec, kjer izberete tudi destinacije in termine na začetku iskanja. Akcija traja do 7.12. (do tega datuma kode veljajo).

3.10.2016: Prevoznik Wizzair ponovno ponuja popust na paketne rezervacije (letalo+hotel)! Tokrat je na voljo kar 100€ popusta s kodo “HAPPY100“! Najugodnejše počitnice v Londonu so tako na voljo že za samo 86€/osebo! Možne so tudi rezervacije paketov v Bruslju, akcija pa velja tudi za odhode z drugih letališč, od koder leti Wizzair (npr. Budimpešta).

Pred iskanjem ponudbe ne pozabite vpisati kode za popust HAPPY100!

Primer rezervacije (termin 26. – 29.1.2017) za London, skupna ležišča:

2.9.2016: Akcija prevoznika Wizzair in partnerskih hotelov! Na paketne ponudbe (letalo+hotel) lahko namreč s kodo SEPTEMBER75 pridobite 75€ popusta! Najugodnejše počitnice v Londonu za dva so tako na voljo že za samo 150€ oz. 75€/osebo! Odhodi so možni iz Ljubljane v London ali Bruselj.

bert

Recent Posts

Končnica z Luko Dončićem in Anžetom Kopitarjem: Los Angeles že za 528€ iz Trsta!

Last Minute odhod v ZDA! Nora in morda zadnja priložnost za ogled dveh naših superzvezdnikov…

4 days ago

Kanarski otoki: Tenerife že za 82€ iz Benetk!

Vas zebe? Direktni let + 7 nočitev za samo 201€!  Kanarski otoki so najbližji otoki…

2 weeks ago

Kanada direktno iz Benetk: Toronto 418€, Montreal 422€!

Super cene za potovanja v Montreal in Toronto! Povratni direktni let + 13 nočitev samo 916€! V…

3 weeks ago

Irska: Cork že za 30€ iz Benetk!

Z Ryainair super cene povratnih kart! Zares enkratne cene povratnih kart v mesto na jugu…

4 weeks ago

Islandija le 153€ iz Benetk v juniju!

Direktni povratni let + 10 dni najema avtomobila že za 297€! Play Airlines nam ponuja…

1 month ago

Polotok Jukatan: Cancun že za 471€!

Povratni let iz Münchna + 8 nočitev z zajtrkom za zgolj 627€! Možnost leta v…

1 month ago

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke