Oddih na Phuketu: povratna letalska karta z Dunaja + 14 nočitev v hotelu 3* že za samo 464€/osebo!!

by

Ugodne počitnice na Phuketujuniju/juliju! Povratne vozovnice z Dunaja so lahko vaše že za samo 420€, na Phuketu pa lahko zelo ugodno bivate v hotelu PT Residence Patong Beach 3*kjer boste za 14 nočitev za 2 osebi odšteli smešno nizkih 88€. Spodnji primer je prirejen za termin 27.6. – 12.7.2016. Nakup je možen do razprodaje prostih mest.

Povratna letalska karta z Dunaja: Dunaj – Phuket 420€

Prevoznik je Eurowings, v ceno pa je všteta samo ročna prtljaga.

Nastanitve na otoku Phuket so lahko zelo poceni. Za tiste, ki bi radi potovali kar najceneje, smo našli izjemno poceni prenočišče:

PT Residence Patong Beach 3* 88€ z zajtrkom pa 140€

Je pa na Phuketu na voljo zelo veliko poceni prenočišč, ki jih lahko za svoj termin najdete tukaj: Phuket nastanitve 28.6. – 12.7.

Skupaj vas najcenejša kombinacija letala in nastanitve za 14 dni stane že samo 464€/osebo!!

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com.  Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

phuket-jun16

Poteklo:

4.5.2016: Na voljo je še nekaj več terminov po ceni 400€ za kombinirano ali 420€ za povratno karto z Dunaja na Phuket, povratek pri kombinirani karti pa je v Zagreb! Cene so na voljo do razprodaje prostih sedežev!

Primera:

Dunaj – Phuket – Zagreb 400€

Dunaj – Phuket 420€ 

Po takih cenah je možno potovati v maju in juniju, s povratki možnimi tudi julija 2016. Odhodi ob ponedeljkih, povratki ob torkih. Prevoznik je nizkocenoven, zato v ceno ni všteta check-in prtljaga.

12.4.2016: Prevoznik Eurowings Dunaja ponuja poceni lete na tajski Phuket! Povratne vozovnice so lahko vaše že za samo 389€. Na voljo so posamezni termini v maju in juniju 2016, nakup kart pa je možen do razprodaje prostih sedežev.

Primer:

Dunaj – Phuket 389€

Primeri terminov: 9.-24.5., 23./30.5. – 7.6., še več odhodov v juniju, povratki nekoliko dražji.

vie-hkt-389