Z Dunaja v Nepal z družbo Qatar Airways za samo 408€ (običajna povratna)!!

by

Akcija prevoznika Qatar Airways Dunaja!Nepal (Kathmandu) lahko v oktobru in novembru 2016 odpotujete za samo 408€! Povratne karte so po tej ceni na voljo do razprodaje prostih mest, v ceno pa je všteta tudi check-in prtljaga. Na poti je samo en postanek v Dohi.

Primer:

Dunaj – Kathmandu 408€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališča na Dunaju vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-ktm