Z Dunaja v ZDA: Boston 361€, New York 387€, Chicago 407€ in Los Angeles 433€ (povratne)!

by

Ugodno z Dunaja v ZDA! Po ceni 361€ za povratno karto lahko obiščete Boston, New York lahko poletite za 387€, Chicago 407€, na zahodno obalo v Los Angeles pa za samo 433€. Akcija traja do razprodaje sedežev, največ pa jih je na voljo v juniju, s povratki možnimi tudi julija ali jesenskih terminih. Prevozniki so družbe zaveze Oneworld.

Primeri:

Dunaj – Boston 361€

Dunaj – New York 387€

Dunaj – Chicago 407€

Dunaj – Los Angeles 433€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za večja mesta lahko na TEJ POVEZAVI nakupite ugodne vstopnice za ogled znamenitosti. Z nakupom CityPass vstopnic lahko privarčujete tudi do 50%! Za New York priporočamo tudi nakup kartice New York Pass, več informacij o kartici pa je na voljo TUKAJ.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 31€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-lax-433