Za izkušene: iz Ljubljane (preko Dubaja) na Novo Zelandijo že za samo 629€ (kombinacija povratnih)!

by

Zanimiva in ugodna kombinacija za lete na Novo Zelandijo z odhodom iz Ljubljane! Trenutno lahko iz Dubaja v Auckland poletite že za samo 340€ (povratna), do Dubaja pa lahko ugodno pridete s prevoznikom Turkish Airlines iz Ljubljane. Ker gre za daljše nepovezane lete (tudi z daljšimi postanki) predlagamo nakup kart tistim, ki so bolj izkušeni oziroma ki hočejo več doživeti tudi na sami poti do destinacije. Najugodnejši leti iz Dubaja na Novo Zelandijo so na voljo v posameznih terminih do novembra 2017, iz Ljubljane do Dubaja pa prav tako lahko ugodno poletite v številnih terminih do konca leta 2017. V ceno je všteta tudi check-in prtljaga, z nakupom pa po možnosti ne odlašajte predolgo!

Primer za termin 12.9. – 8.10.

Ljubljana – Dubaj 289€

Dubaj – Auckland 340€ 

Glede na to, da gre za daljše nepovezane lete predlagamo, da si v Dubaju vzamete kakšen dan v vsako smer – tako zaradi varnosti glede zamud (ker gre za nepovezane lete in je v Dubaju potrebno narediti ponoven check-in v obe smeri), kot tudi zato, da si lahko na hitro ogledate še mesto. Primer kart za zgornji termin, kjer v vsako smer v Dubaju ostanete še po en dan: Dubaj 289€

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

dxb-akl-340