Za izkušene: Letalska karta v Lizbono in na Azore že za 133€ (povratna)

by

V okviru akcije prevoznika TAP smo za vas poiskali še ugodno povezavo za Azore s poljubnim postankom v Lizboni. V Lizbono lahko ugodno letite iz Benetk s prevoznikom TAP v okviru TE AKCIJE. Povratna karta z vključeno prtljago stane 101€. Naprej na Azore pa lahko iz Lizbone zelo ugodno letite s prevoznikom Ryanairpovratna karta do Ponte Delgade aprilu stane le 32€! Priporočamo vam, da potovanje zastavite tako, da v istem dnevu letite na Azore (ure letov se lepo ujemajo), daljši postanek v Lizboni pa naredite ob povratku.

Nakup karte do Lizbone opravite na spletni strani prevoznika TAP (15% popusta na lete z uporabo kode SUNPROMO), nakup karte do Azorov pa na spletni strani nizkocenovnika Ryanair (v ceno sta všteta dva kosa ročne prtljage). Pri rezervacijah bodite pozorni na ure vaših letov (da boste imeli dovolj časa za prestope).

Skupaj vas letalski karti za tako potovanje staneta le 133€!

Za nastanitev na Azorih priporočamo hotel Vintage Place (klik), ki ima na portalu Booking.com odlično oceno 8,8, poleg tega pa je blizu letališču. Za odkrivanje skritih kotičkov pa priporočamo najem avtomobila pri najcenejši (a zanesljivi) agenciji Billiger-Mietwagen.

Do Benetk (in nazaj) vas pripelje družba GoOpti iz Ljubljane že za 28€. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Pregled ugodnih nočitev lahko opravite tudi preko strani Trivago.si.

Benetke – Lizbona (termin 13.-24.4.):

vce-lis-100

lis-pontad-32