Poteklo: poletni “Premium Economy” leti iz Italije v ZDA že za 363€!

by

Edit: Error Fare na žalost ni več na voljo. 🙁

Našli smo odlično ceno za lete v New York ali Boston iz letališč na jugu Italije! Na voljo so skoraj vsi poletni datumi, najdaljši čezoceanski let pa opravite v Premium Economy razredu, ki prinaša različne ugodnosti (več prostora za noge, boljša postrežba, udobnejši sedeži…). Odhodna letališča so lahko: Bari, Brindisi, Palermo, Lamezia Terme, Catania in Reggio Calabria, v ZDA pa lahko letite v New York ali Boston! Povratni leti stanejo okoli 365€ (odvisno od odhodnega letališča). Ker gre za lete v visoki sezoni v premium economy razredu, je to odlična cena!

Primer:

Bari – New York 363€

Do odhodnih letališč lahko letite z nizkocenovnimi družbami Ryanair ali Volotea iz Benetk, Trevisa ali Trsta. Ker gre za error fare priporočamo, da karte kupite čim prej!

Za New York in Boston lahko na TEJ POVEZAVI nakupite ugodne vstopnice za ogled znamenitosti. Z nakupom CityPass vstopnic lahko z vstopninami privarčujete tudi do 50%!

Do odhodnih letališč nizkocenovnikov vas ugodno pripelje družba GoOpti. Najbolj udobno je potovanje z avtomobilom, ki ga lahko najamete preko agencij Billiger-Mietwagen ali slovenske Vehicle Rent. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.comza hostle priporočamo Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve).

bari-nyc-415