Za izkušene: s prevoznikom SAS iz Skandinavije v ZDA ali Azijo že od 300€ (povratne, tudi poleti)!!

by

Za izkušene: velika akcija prevoznika SAS s Skandinavije! Prevoznik ponuja poceni lete z vseh večjih skandinavskih letališč na različne destinacije v Severni Ameriki in Aziji (Kitajska)! Po odličnih cenah so na voljo leti od aprila 2016 do februarja 2017, akcija pa traja do 28.3.2016. Za nekatere destinacije so možni tudi ugodni poletni leti. Odhodna letališča so npr. Stockholm, Oslo, Copenhagen, Gothenburg, Bergen…

Primeri:

Stockholm – New York 311€

Stockholm – Chicago 311€

Stockholm – Los Angeles 363€

Stockholm – San Francisco 414€

Stockholm – Peking 307€

Stockholm – Šanghaj 361€

Copenhagen – Washington 391€

Oslo – Peking 300€

Oslo – Los Angeles 353€

Poleg zgornjih destinacij so v akciji tudi npr. Hong Kong, Boston, Miami,…

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do Milana (in nazaj) vas pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Rentacar: po naših izkušnjah je najugodnejša agencija Billiger-Mietwagen.

osl-pek-300