Za izkušene: Bahrajn + Abu Dhabi že za 90€ iz Beograda!

by

Super cene povratnih povezav iz Beograda v Bahrajn in Združene Arabske Emirate!

Poiskali smo zares super povezave do Bahrajna ter ZAE iz Beograda (slabih 5 ur vožnje iz Ljubljane) z nizkocenovnikom Wizz Air. Zares super cene so na voljo v januarju in februarju, poiščete pa jih na spletni strani prevoznika. Počitnice v obeh državah tako lahko časovno prilagodite vašim željam!  Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ.

Primeri povratnih letov*:

✈️ Beograd – Abu Dhabi – Bahrajn (19.1.2022 – 27.1.2022) – 110€ 

✈️ Beograd – Abu Dhabi – Bahrajn (2.2.2022 – 14.2.2022) – 90€ 

Beograd – Abu Dhabi (2.2.2022 – 14.2.2022) – 81€

Abu Dhabi – Bahrajn (3.12.2022 – 11.2.2022) – 9€

*cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan (teden) gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Časovnice letov so na voljo na spletni strani prevoznika Wizz Air.

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Potovalne informacije:

VIZA ni/je potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:

ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 10% popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 41€ popusta)

NAJEM VOZILA:

BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

Starejše novice:

20.3.2017: Zanimiva in ugodna kombinacija za lete na Novo Zelandijo z odhodom iz Ljubljane!

Trenutno lahko iz Dubaja v Auckland poletite že za samo 340€ (povratna), do Dubaja pa lahko ugodno pridete s prevoznikom Turkish Airlines iz Ljubljane. Ker gre za daljše nepovezane lete (tudi z daljšimi postanki) predlagamo nakup kart tistim, ki so bolj izkušeni oziroma ki hočejo več doživeti tudi na sami poti do destinacije. Najugodnejši leti iz Dubaja na Novo Zelandijo so na voljo v posameznih terminih do novembra 2017, iz Ljubljane do Dubaja pa prav tako lahko ugodno poletite v številnih terminih do konca leta 2017. V ceno je všteta tudi check-in prtljaga, z nakupom pa po možnosti ne odlašajte predolgo!

Primer za termin 12.9. – 8.10.

Ljubljana – Dubaj 289€

Dubaj – Auckland 340€ 

Glede na to, da gre za daljše nepovezane lete predlagamo, da si v Dubaju vzamete kakšen dan v vsako smer – tako zaradi varnosti glede zamud (ker gre za nepovezane lete in je v Dubaju potrebno narediti ponoven check-in v obe smeri), kot tudi zato, da si lahko na hitro ogledate še mesto. Primer kart za zgornji termin, kjer v vsako smer v Dubaju ostanete še po en dan: Dubaj 289€

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

dxb-akl-340