Zanimiva destinacija: Tadžikistan z Dunaja že za samo 295€, tudi v visoki poletni sezoni!

by

Zanimiva destinacija – Tadžikistan! V to azijsko državo lahko poletite že za samo 295€ z Dunaja! Akcija velja za lete vse do konca poletja, tudi v najbolj priljubljenih poletnih terminih! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primera za poletne termine:

Dunaj – Khudzhand 295€ (julij)

Dunaj – Khudzhand 295€ (avgust)

vie-lbd-295

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do letališča vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.