ZDA + Južna Afrika na enem potovanju že za samo 542€ (kombinacija kart)

by

Zanimiva kombinacija! Obiščite ZDA in Južno Afriko na enem potovanju! Najugodnejša je povezava v kombinaciji Budimpešta – Boston – Johannesburg – Budimpešta, ki stane samo 542€! Povratek je možen tudi na druga okoliška letališča, npr. v Zagreba ali Benetke po isti ceni. V ZDA  je možen odhod iz kakšnega drugega mesta, npr. New York, Houston, Los Angeles,… vendar so cene višje. Ti leti z družbo Qatar Airways so na voljo samo v oktobru in novembru 2016.

Primer:

Budimpešta – Boston 151€

Boston – Johannesburg – Budimpešta 391€

Možnih je več različnih terminov potovanj po podobnih cenah. Za prilagoditev termina obiščite zgornje povezave in spremenite datume po svojih željah.

Do letališča v Benetkah vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bud-bos-151 bos-jnb-bud-391