Združeni arabski emirati (Dubaj/Abu Dhabi) iz Münchna za samo 170€ (povratne)!!

by

28.7.2016: Še vedno poceni v ZAE iz Münchna! Za 170€ (cena za povratno karto) lahko poletite v Dubaj ali Abu Dhabi. Akcija traja še tri dni!

4.7.2016: S prevoznikom Royal Jordanian lahko poceni poletite v Dubaj in Abu Dhabi! Mesti v Združenih arabskih emiratih sta dosegljivi že za samo 170€, vse od konca avgusta do sredine decembra 2016. Akcija traja do 31.7.2016 oz. do razprodaje prostih sedežev. Na poti je en kratek postanek v mestu Amman, v ceno pa je všteta tudi check-in prtljaga!

Primer:

München – Dubaj 170€

München – Abu Dbabi 170€

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

muc-dxb-170