Bangkok/Vietnam/Malezija/Nepal iz Salzburga/Gradca/Dunaja že od 341€ (s povratkom v München)!

by

Izredno ugodni kombinirani leti letalske družbe Etihad:

  • Salzburg – Bangkok – München 341€
  • Gradec – Bangkok – München 356€
  • Dunaj – Bangkok – München 361€

za isto ceno se lahko namesto iz Bangkoka vračate tudi iz Phuketa! Primer:

  • Salzburg – Bangkok/Phuket – München 341€

Za le nekaj € višjo ceno lahko letite tudi v Vietnam (Hošiminh, koda letališča SGN), Singapur (SIN) in Kuala Lumpur (KUL), možna tudi kombinacija vseh omenjenih letališč!

  • Salzburg – Singapur/Bangkok- München 354€

Zelo zanimiva je tudi ponudb za Kathamandu (Nepal, koda KTM) – za le 407€ (običajna povratna iz Salzburga pa še vedno zelo ugodnih 492€  – hvala Bert za obe informaciji!):

  • Salzburg – Kathmandu- München 404€

Druga letališča, ki so verjetno (vseh kombinacij še nismo uspeli preveriti!) tudi na voljo: Mumbai, Šanghaj, Peking, Colombo, Jaipur, Jakarta, Koh Samui, Maldivi, New Delhi (371€), Singapur in Sejšeli. Največ prostih datumov je na voljo za odhode iz Dunaja, so pa cene iz Salzburga in Gradca običajno nekaj ugodnejše.

Vrstni red letališč lahko tudi obrnete – npr.

  • München – Bangkok – Salzburg 354€

je pa povezava v to smer v večini primerov nekaj dražja.

Akcija velja do 18. junija 2014 za odhode do konca junija in od začetka septembra do 30. novembra 2014. Nakup kart po zgornji ceni je možen preko agencijeAirfasttickets.de, na spletni strani letalske družbe Etihad so cene okoli 50€ višje

Do Münchna, Salzburga, Gradca in Dunaja (in nazaj) vas pripelje družba GoOpti iz Ljubljane že od 30 EUR v eno smer naprej. Ugodne nočitve rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Prav tako lahko že za dobrih 20€ na dan najamete vozilo, priporočamo najem preko po naših izkušnjah najugodnejše agencije Billiger-Mietwagen

salzbkk341eviebkkmuc361€