Benetke – Vietnam 462€ (povratna)!

by

Vietnam (Ho Chi Minh City) iz Benetk za odličnih 462€ (povratna)!

Primer:

Benetke – Vietnam 462€

vce-sgn-462

 

Ponudba velja do 18.10.2015, za lete do 20.12.2015. V nekaj terminih je na voljo tudi odlična povezava s samo enim kratkim postankom kot v našem primeru! Leti se z letalsko družbo Aeroflot, ki spada med boljše družbe z novo paleto letal proizvajalca Boeing.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do Benetk (in nazaj) vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen