Dubai iz Celovca za samo 219€ (povratna)!

by

Odlične cene letalske družbe Germanwings/Eurowings (nizkocenovne podružnice Lufthanse) – povratna letalska karta iz Celovca do Dubaja za samo 219€!!

Celovec – Dubaj 219€ (s kartico Maestro) – več o teh popustih TUKAJ

Celovec – Dubaj 226€ (s kartico Diners) v angleščini

Celovec – Dubaj 246€

Ugodne cene so na voljo v več terminih od februarja do začetka maja 2016, tudi v lepih terminih sobotanedelja ali za samo podaljšani vikend četrtek-nedelja! Cena vključuje samo ročno prtljago standardnih dimenzij.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.  Za iskanje datumov z najnižjo ceno priporočamo, da obiščete spletno stran prevoznika Germanwings, saj iskalnik omogoča boljši pregled cen po različnih datumih.

Se bojite, da je Dubai predrag za vaš dopust? Še zdaleč ni nujno – preberite si 5 nasvetov za poceni potovanje v Dubaj popotnice Nine, ali pa izkušnjo člana naše ekipe z ugodnim hotelom HIlton direktno na plaži manj kot uro severno od letališča.

Tudi do Celovca vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

klu-dxb-219