Flydubai: Goa 329€, Bangkok 341€ (povratna iz Bratislave)!

by

5.10.2016: Akcija za lete prevoznika Flydubai iz Bratislave! Povratne vozovnice v Indijo (Goa) so na voljo že za samo 329€, v Bangkok pa lahko poletite že za samo 341€! Akcija traja do razprodaje prostih mest, na voljo pa so zimski in pomladni leti (2017).

Primera:

Bratislava – Goa 329€

Bratislava – Bangkok 341€

Letališče Bratislava je od slovenske meje (mejni prehod Šentilj) oddaljeno le slabe 3 ure vožnje (iz Ljubljane smo mi januarja potrebovali točno 4h), kar pomeni, da je prebivalcem Maribora in precejšnjega dela severovzhodne Slovenije bližje kot letališče v Benetkah.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bts-goi-329

Poteklo:

10.3.2015 Zelo ugodna ponudba za povratne lete iz letališča Bratislava z letalsko družbo FlyDubai: Dubaj (direktni let/brez prestopanja) 198€, Šri Lanka 349€ in Maldivi 399€! Cena vključuje tako ročno kot 20kg dodatne prtljage

Dodatno: po zelo ugodni ceni je na voljo tudi let v Kathmandu (Nepal), cena povratne letalske vozovnice že od 399€.

Nakup na spletni strani letalske družbe FlyDubai. Družba FlyDubai je lastniško povezana z verjetno najboljšo svetovno letalsko družbo Emirates (neke vrste njihov nizkocenovnik).

3.3.2015: Še vedno so na voljo ugodni leti na Šri Lanko iz Bratislave! Termine po 400€ boste našli v marcu! Poceni so tudi povratne karte na Maldive, in sicer 430€. Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih mest na spletni strani prevoznika FlyDubai.

18.2.2015: Zelo ugodna ponudba za povratne lete iz letališča Bratislava z letalsko družbo FlyDubai: Dubaj (direktni let/brez prestopanja) 198€ in Šri Lanka 349€ 400€! Cena vključuje tako ročno kot 20kg dodatne prtljage. Letališče Bratislava je od slovenske meje (mejni prehod Šentilj) oddaljeno le slabe 3 ure vožnje (iz Ljubljane smo mi januarja potrebovali točno 4h), kar pomeni, da je prebivalcem Maribora in precejšnjega dela severovzhodne Slovenije bližje kot letališče v Benetkah.