Error Fare: Argentina za le 443€ (povratna iz Münchna)

by

Super cena za povratni let München – Buenos Aires (Argentina) – že za 443€! Cena je na voljo v nekaterih terminih od januarja do aprila 2014.

Primer: München – Buenos Aires 443€

mucBuenosAies443e

Nakup je možen preko agencije Travelstart.de ali preko iskalnika Momondo.de, najbolje, da klikenete na zgornji primer in ustrezno spremenite datume in število oseb. Sestrske agencije GoToGate, Travelstart in Seat24 (na katerih Momondo najde najnižje cene) v enem izmed korakov ne omogočajo izbire države Slovenija, po izkušnjah naših bralcev gre postopek vključno s plačilom brez problema dalje, če izberete drugo državo, npr. Avstrijo, še najbolje pa je, da pri imenu kraja napišete npr. Novo Mesto, Slovenia.

Pozor – pri tej ceni gre zelo verjetno za t.i. “error fare”, kar pomeni, da bodo karte po teh cenah verjetno na voljo le nekaj ur ali dni, priporočamo pa tudi, da ne kličete letalske družbe ali opravljate drugih nakupov, dokler vam ne izdajo letalske karte (kar morajo praviloma narediti najkasneje 24h po nakupu). 

Do Münchna vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Prav tako lahko že za dobrih 20€ na dan najamete vozilo, priporočamo najem preko po naših izkušnjah najugodnejše agencije Billiger-Mietwagen.