Jug Italije čez 1. november za le 155€ na osebo (letalo, 7 nočitev in najem vozila za 7 dni)

by

Poznate pokrajino Puglia (Apulia) na peti italijanskega škornja? Nas so nenavadna stara mesteca Alberobello in Matera (sicer že v sosednji provinci Basilicata), skrite plaže ter mirna ribiška mesteca navdušila in tudi vas verjetno ne bodo pustila hladne. Zaradi precej južne in obmorske lege je regija primerna za obisk tudi (oz. predvsem, če vam bistvo dopusta ni namakanje v morju) v pomladanskih in jesenskih mesecih, ko ni več vročine in so tudi cene še bolj prijazne našim žepom -trenutno so na voljo zelo ugodne ponudbe predvsem v mesecih os septembra do novembra, tudi čez krompirjeve počitnice. Spodnji primer vceBari50e2vključuje povratni let Benetke – Bari, nočitev v apartmaju za 4 osebe in najem avtomobila za 4 osebe že za le 155€ na osebo (ob 4. osebah) oz. za 200€ ob 2h osebah.

Podrobnosti ponudbe:

Povratni let z družbo Volotea, ki trenutno ponuja dodatnih 20€ popusta na povratni let ob vpisu posebne kode za popust VOLO717, več o tej ponudbi v prispevku 20€ popusta na lete prevoznika Volotea.

Primer: Benetke – Bari, npr. 29.oktober-5.november; 51€ na osebo, 2 odrasla + 2 otroka – skupaj 205€. 

Ugodni termini so na voljo v veliko jesenskih terminih, kratek pregled na sliki spodaj.

Ob dobri italijanski hrani, ki je izven sezone ter v ne tako turističnih krajih cenovno primerljiva s slovensko ponudbo, priporočamo najem apartmajev, ki jih izven sezone dobite že od 30€ na dan naprej (za 4 osebe) – primer: apartma Villa Macchia Mediterranea

PugliaApartma210e

Manjši apartma za 2 osebi pa dobite tudi že za 20€ na noč.

Najugodnejše hotele lahko najdete preko agencij Hotels.com, Expedia ali Booking.com, posteljo v hostlu si lahko rezervirate preko agencije Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€)

Pregled ponudb večine agencij si lahko ogledate na iskalnikih kot so Trivago.si ali Hotelscombined.com.bariREntaCar

Najem vozila preko po naših izkušnjah najugodnejše in najzanesljivejše agencije Billiger-Mietwagen. Najem manjšega enoprostorca (primer Fiat Idea) vas bo ob zavarovanju brez odbitne franšize stal 199€, manjši avto za 2 osebi (npr. Fiat Panda) pa od 158€ naprej. Več o najemu vozil tudi na TEJ POVEZAVI.

vceBariCelMesec