Danska prestolnica že za 69€ (povratne v juliju)

by

Ste kdaj nameravali obiskati eno najlepših skandinavskih mest? Potem vam številne neposredne povezave z Dunaja v tem poletju pridejo še kako prav. Letela bosta tako Ryanair kot Austrian Airlines, povratne letalske karte pa so na voljo že za 69€.

Primeri letalskih kart:

Dunaj – Kopenhagen 69€ (5.-11. julij)

Dunaj – Kopenhagen 83€ (24.-31. julij) 

Dunaj – Kopenhagen 90€ (19.-23. avgust)

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Po enakih cenah so na voljo številni termini, tako tisti enotedenski, kot tudi tisti za dlje časa!

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe Ryanair (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:

ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 41€ popusta)

NAJEM VOZILA:

BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

30.6.2020: Danska je s 27. junijem začela sprejemati brez omejitev goste iz številnih evropskih držav, tudi Slovenije. Ima zelo varno sliko in je odlična izbira za poletni oddih na severu. Pa še cene bodo malček nižje od klasičnih skandinavskih.

Za povratne letalske karte je najugodnejša izbira Ryanair z Dunaja v prestolnico Kopenhagen. V številnih poletnih terminih so povratne letalske karte na voljo že za 37€ (spodaj so našteti trije). Za julijskega smo dodali še primer nastanitve v hostlu. Letalo in 3 nočitve (petek-ponedeljek) vas bosta skupaj stala le 92€/osebo

Dunaj – Kopenhagen 40€ (10.-17. avgust)

Dunaj – Kopenhagen 40€ (21.-24. avgust)

Dunaj – Kopenhagen 37€ (17.-12. julij)

Primer nastanitve za julijski termin:

Globalhagen Hostel 55€/osebo

Ostale proste nastanitve lahko poiščete na portalu v slovenskem jeziku TUKAJ