Kam ugodno z Brnika? Turčija za 166€, Tajska 332€ …

by

Super cene povratnih letov iz Ljubljane!

S številnimi prevozniki lahko z Brnika odpotujete do top destinacij z direktnimi leti ali pa s prestopanjem v norih akcijah, ki jih objavljamo na naši sestrski strani Letim z Brnika. Več na omenjeni strani in na povezavah spodaj.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Akcije z Brnika:

(klik na članek za razširitev)

Turčija že od 166€ naprej s Turkish Airlines!

Ceneje ne gre: Tajska le 332€ (en prestop)

Direktni leti v Pariz že za 66€ s Transavio!

Mehika: Cancun že za 515€ (Turkish akcija)!

Amsterdam že za 86€ (Nizozemska odpravlja omejitve)

Letalske karte si kupite direktno na spletni strani letalske družbe, v kolikor želite najnižjo ceno pa so na voljo tuje spletne agencije (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Najem avtomobila priporočamo pri ponudniku Billiger-Mietwagen (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini).