Poteklo – Los Angeles in Las Vegas iz Benetk že za manj kot 480€!

by

Konkurenca dela čudeže, po akcijah Lufthanse, KLM/Air France in Turkish Airlines je sedaj s super ponudbo za lete v Severno Ameriko udarila še družba US Airways. Povratni let Benetke – Los Angeles (z le enim kratkim postankom v Philadelphiji) je tako na voljo že od 476€ naprej, Las Vegas od 473€ naprej, do New Yorka pa smo našli celo ceno le 390€ (a z nekaj slabšo povezavo)! Ugodne cene so na voljo tudi za druge destinacije, ki jih US Airways pokriva v ZDA – npr. San Francisco (507€), San Diego(536€), Seattle(556€), Phildelphija (direktni let za 422€!), Dallas, Houston, Phoenix, Orlando,… Možne so tudi kombinacije , npr, let v LA in povratek iz Las  Vegasa. Ugodne cene smo našli predvsem v novembru ter deloma v oktobru 2013. 

Najugodnejše cene lahko najdete preko iskalnika Skyscanner. Do severnoitalijanskih letališč vas ugodno pripelje družba GoOpti – povratna iz Ljubljane do Benetk že od 28 EUR naprej.

Ugodne nočitve v ZDA lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€).  V ZDA priporočamo najem vozila, kako to naredite najugodneje  si oglejte v naslednjem prispevku oziroma uporabite po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-MietwagenVeč o potovanjih po  ZDA pa si preberite na našem Forumu.

vcelax477e

vcelas473VCEny390e