VROČE: Miami iz Benetk in Dunaja že od 311€ naprej (povratna)!

by

Odlična ponudba letalske družbe TAP Portugal za lete do Miamija:

Benetke – Miami 311€

Dunaj – Miami 346€

vcemia311e

Leti so z enim kratkim prestopom v Lizboni. Ugodne termine smo našli z odhodom v juniju in povratkom v juliju, nakup preko zgornjih povezav ali nekaj dražje direktno na strani letalske družbe TAP! ŠTevilo prostih terminov je sicer precej majhno, zato z nakupom raje pohitite!

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.