Namibija iz Frankfurta jeseni in pozimi že za 488€ (povratna)!

by

Leti na eno najlepših in najbolj fotogeničnih destinacij, ki je primerna tudi za družine z otroki, so navadno precej dragi, sploh če se želimo izogniti ločenim povezavam iz Južnoafriške republike. Tako je vredno izkoristiti vsako priložnost poceni letov, še toliko bolj, če gre za direktne lete iz Evrope. Vse to je sedaj dostopno za odhode iz Frankfurta s Condorjem od 10.11.2014, rezervacije so trenutno možne do začetka februarja 2015. Leti se ob ponedeljkih in četrtkih.

Po ceni 488€ lahko rezervirate lete preko iskalnika kayak.es na Travelgeniu, ob plačilu z Diners kartico. Ob plačilu z ostalimi kreditnimi karticami je ugodna možnost preko iskalnika kayak.de na Tripsti za še vedno super ugodnih 527€.

Po omenjenih cenah je možno prepotovati Namibijo tudi za božične in novoletne praznike, v tem primeru mora biti odhod do 15.12.2014.

Do Frankfurta lahko pridete iz Ljubljane z vlakom že za 98€ (povratna), vlaki ustavljajo na letališču. Nakup po tej ceni je možen 2 meseca pred odhodom. Več informacij TUKAJ. Do Frakfurtskega letališča lahko ugodno letite tudi z Adrio, cena povratne karte je na strani Adrie 138€, ob nakupu z Dinersom preko iskalnika Kayak ter strani Travelgenio, Tripsta ali Lastminute pa lahko povratno karto dobite že za 102€. Druga možnost so še leti z bližnjih letališč z Ryanairom na Frankfurt Hahn, od tam pa s pogostimi avtobusnimi povezavami na glavno frankfurtsko letališče. Karte za lete z Ryanairom za jesenske termine še niso v prodaji, po dosedanjih izkušnjah pa se bo dalo v Hahn leteti zelo poceni, še posebej ob pogostih akcijah.

Do bližnjih letališč vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve v Namibiji lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.comExpediaHostelworldBooking.com ali AirBnB (s popustom v višini 19€), seveda pa pride na taki destinaciji v poštev tudi kampiranje ali najem avtodoma. Za najem avtomobila ali avtodoma priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

namibija1 namibija