Novo na Posvetu.si: partnerstvo z agencijo Letalske.si in nakup kart brez provizije!

by

Člani ekipe Po svetu ves čas stremimo k temu, da bi svojim bralcem lahko ponudili čim več! Zavedamo se, da ste obiskovalci naše spletne strani zelo raznovrstni, različnih starostnih skupin in veščin. Nekateri niste vešči pri spletnih nakupih ali nimate plačilne kartice, drugi niso vešči branja v angleškem jeziku, spet tretji pa nakup kart raje izvedejo pri lokalni agenciji že zaradi praktičnosti in lažje dosegljivosti v primeru sprememb načrtov. Velike (tudi tiste ugledne in sicer zanesljive) mednarodne spletne agencije so zaradi velikega števila prodanih kart lahko težje dosegljive, obratujejo v angleščini, prav tako pa običajno podpirajo samo nakup kart s plačilno kartico.

Da bi se s svojimi nasveti in obvestili o ugodnih kartah lahko približali vsem, smo z agencijo Letalske.si (slovenska izpostava znane hrvaške turistične agencije Aviokarte.hr) začeli s partnerstvom, ki vam bo omogočila izdajo letalskih kart tudi v slovenskem jeziku! Poleg tega je pisarna agencije Letalske.si dosegljiva preko telefona, nakup kart pa je možen tudi z bančnim nakazilom! Delovni čas, v katerem lahko kontaktirate agencijo najdete TUKAJ.

Naše partnerstvo bi radi začeli v stilu, zato smo se odločili, da so letalske karte, kupljene preko povezav na straneh Posvetu.si in Letimzbrnika.si do spletne strani agencije Letalske.si, do konca promocijskega obdobja samo za naše bralce na voljo brez provizije! Nakup kart brez provizije pomeni, da karto lahko kupite po taki ceni, kot je na voljo v svetovnem rezervacijskem sistemu (GDS), agencija pa prav tako večinoma (izjema nekatere letalske družbe, več o tem TUKAJ) ne zaračuna provizij za plačilo s plačilnimi karticami, ki so na nekaterih agencijah lahko precej visoke (več deset €).

Nakup letalskih kart na spletni strani Letalske.si brez provizij je možen samo na >>>TEM NASLOVU<<<

Pogosta vprašanja:

V čem je prednost nakupa letalske karte preko spletne agencije Letalske.si?

Preko slovenske spletne agencije Letalske.si lahko ves postopek nakupa opravite v slovenskem jeziku, plačilo je možno tako z bančnim nakazilom na račun pri slovenski banki kot s kreditno kartico. Podpora v slovenskem jeziku vam je na voljo tudi po nakupu in je brezplačna (več TUKAJ), v primeru sprememb karte plačate le stroške sprememb po ceniku letalske družbe. Agencija Letalske.si vsem potnikom podarja tudi osnovno popotniško zavarovanje, primerno za krajša potovanja po Evropi (kritje do 1.150€).

Zakaj je kljub ponudbi brez provizije cena karte včasih višja kot jo najde npr. iskalnik Skyscanner?

Iskalnik Skyscanner in drugi podobni iskalniki so zelo priljubljeni načini primerjanja cen letalskih kart, zato se agencije za uvrstitev na prvo mesto poslužujejo najrazličnejših trikov na način, da postavijo mamljivo osnovno ceno, “pozabijo” pa dopisati strošek doplačila za plačilo z običajnimi kreditnimi karticami (ki je pogosto od 30-50€), agresivno dodajajo razna več ali manj nepotrebna zavarovanja, zaračunavajo vsako poprodajno uslugo in podobno, tako da je pogosto cena karte ob samem plačilu višja kot pri agencijah, ki od začetka delujejo transparentno. Razlogi so lahko tudi tehnične narave (npr. razlike v tarifah med rezervacijskimi sistemi).