Ryanair niža doplačila za check-in prtljago tudi do 50%!!

by

Največji evropski nizkocenovni prevoznik Ryanair je z današnjim dnem (2.6.2016) znižal cene za dodatno check-in prtljago! Znižanje cen bo občutilo 92% od 116 milijonov potnikov na notranjih in mednarodnih letih. Ryanair s tem sledi programu AGB (“Always Getting Better” oz. “Postajajmo vedno boljši”), s katerim želi izboljšati in poceniti storitve za svoje stranke.

Od danes naprej bodo potniki na notranjih letih, ki trajajo manj kot 2h za dodatno check-in prtljago plačali do kar 50% nižjo ceno (oz. do 15€/let). Vsi, ki pa bodo leteli na ostalih letih (tako notranji, kot mednarodi), let pa me bo daljši od 3h, pa bodo pri oddani prtljagi privarčevali 17%. Kaj to pomeni v praksi, si lahko pogledate v spodnji razpredelnici. Na letih, daljših od 3h, prevoznik Ryanair ne ponuja znižanih cen za check-in prtljago.

ryanair-znižanje-cen-prtljaga

Primer: na povratnem letu iz Benetk na Sicilijo boste od danes naprej za dodaten kovček plačali samo 30€, namesto prejšnjih 60€!

Upajmo, da bodo tej praksi sledili tudi drugi nizkocenovni prevozniki, da bodo leti po Evropi (in dlje) še bolj dostopni!

Tekst povzet po: http://corporate.ryanair.com/news/news/160602-bag-fees-cut-for-92-of-ryanair-customers/?market=en