Ugodna namestitev na Maldivih – Ocean Vibes Guesthouse s slovenskim upraviteljem!

by

Maldivi niso več samo pregrešno draga luksuzna destinacija. Po zaslugi turizma na lokalnih otokih jih zdaj lahko za zelo razumno ceno obiščemo tudi navadni smrtniki, v spodnjem gostišču pa vas pričaka tudi domača beseda 🙂

zunanjost-hotela
Ocean Vibes Guesthouse (pred tem Good Vibes Guesthouse – zakaj je prišlo do spremembe si preberite na blogu v slovenščini) je še v izdelavi) ponuja šest sob (štiri dvoposteljne in dve družinski sobi) na otoku Huraa, ki je del severnega Male atola. Od letališča so oddaljeni samo 20 minut vožnje z gliserjem. Na Huraa je sicer možno pripotovati tudi s poceni lokalnim trajektom, pot traja približno uro in pol, trajekt pa vozi vsak dan razen petka. Gostom so na voljo vse vrste vodnih in obvodnih aktivnosti: snorklanje na koralnem grebenu, potapljanje, plavanje z želvami in morskimi psi, organizirani izleti na neobljudene otoke, pikniki na plaži, najem SUPa, kajaka, deske za surfanje, najem vodnega skuterjaOprema za snorklanje in potapljanje je na voljo brezplačno.

dvoposteljna-soba

Družinska soba:

druzinska-soba

Ocean Vibes Guesthouse je od toplega indijskega oceana oddaljen samo nekaj deset metrov. Brezplačen wifi je na voljo v vseh sobah, v skupnih prostorih in na plaži tik ob hotelu. Gostom v Ocean Vibes Guesthouse ponujajo več možnost izbire namestitve/hrane – polni penzion, polpenzion, samo zajtrk, soba z zasebno kopalnico, samo postelja v štiriposteljni sobi … Cena nočitve z zajtrkom za 2 osebi je 60 USD (30 USD/cca 27€ na osebo), polni penzion za 2 osebi pa stane 100 USD (50USD/cca 45€ na osebo) na dan!

Za rezervacijo pošljite email v slovenskem jeziku (!) na naslov office@oceanvibesmaldives.com, v naslov vpišite Nočitev Maldivi / Posvetu.

Bivanje v Ocean Vibes Guesthouse omogoča edinstveno izkušnjo, doživeti Maldive na najbolj pristen način. Spoznali boste domačine, lahko se boste družili z njimi in uživali v njihovi neskončni prijaznosti.

Ugodne povratne letalske karte do Maldivov lahko dobite iz Ljubljane že za dobrih 500€, iz bližnjih letališč pa občasno še nekaj ceneje, več TUKAJ: http://www.posvetu.si/blog/tag/maldivi/

First minute poletni leti s Turkish Airlines iz Ljubljane: Indija 399€, Tajska 464€, Maldivi 521€,…