Vabljeni na 1. “Po svetu” popotniški piknik!

by

Ob 5. obletnici delovanja spletne strani WWW.POSVETU.SI vas vabimo na 1. “PO SVETU” POPOTNIŠKI PIKNIK, ki bo potekal v nedeljo, 4. junija 2017, s pričetkom ob 16h, v centru Gibi Šport v okolici Ljubljane!

Čaka vas bogat program s številnimi športnimi in zabavnimi aktivnostmi in druženje s popotniki iz cele Slovenije! Ves čas vam bomo na voljo tudi člani ekipe “Po svetu” za nasvete glede iskanja najugodnejših letalskih kart ter druge popotniške skrivnosti.

V večernih urah si boste lahko ogledali krajša potopisna predavanja iz različnih koncev sveta s strani poznanih slovenskih blogerjev/popotnikov, podrobneje o programu v naslednjih dneh.

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno, zaželen prostovoljni prispevek v višini 10€ na odraslo osebo. Se vidimo!

Nekaj utrinkov iz dogajanja na pikniku:

Potopisna predavanja:

  • Matjaž CorelMed prvobitna ljudstva Afrike in Azije

CorelMantawai

Matjaž Corel je poročni in popotni fotograf, ki skupaj z ženo in 7 letnim sinom odkriva skrite kotičke našega planeta. Več o njihovih pustolovščinah ter veliko odličnih slik si oglejte na njihovih blogih:

Family Corel adventures
Matjaž Corel

  • Andreja – Argentina, Čile in Bolivija: 101 nepozabno doživetje na koncu sveta

18579157_120332000824509429_1420915765_n

Andreja je zadnja leta strastna popotnica, ki obožuje nova doživetja, odlično hrano in druženje z živalmi v njihovem naravnem okolju. Svoja potovanja podrobno opisuje na blogu ANDREJA’S WORLD

  • Tina&Peter: Islandija, dežela ledenikov, slapov in prvinske narave

Potepanja.com /  The beauty we live (angleška verzija)

PeterTinaIslandija

O sebi pravijo: “Smo radovedna štiri članska družina, dve punci in dva fanta. Rdeča nit našega potovanja je narava. Tudi kakšno mesto vskoči vmes, a narava nas res vedno znova navduši in hkrati prisili, da se umirimo, zadihamo in začutimo. Vse bolj se zavedamo, da je treba potovati počasi in da je včasih manj več, da ni samo vprašanje koliko videti, ampak koliko začutiti.

  • Matic Kuder – Šri Lanka

foto by Domen Dolenc

Popotniška družina, ki svoje dogodivščine opisuje v blogu Cool Trips with Kids