Potuj od mesta do mesta z Nomago InterCityjem

by

Včasih potujemo na drug konec sveta, drugič pa si zaželimo krajših pobegov do vedno zanimivih evropskih mest, polnih življenja, dobre hrane in zanimivosti. Za vaš naslednji izlet do 7 evropskih držav in 31 mest vam je od 25. junija naprej na voljo InterCity, najudobnejši prevoz od mesta do mesta. Vozovnice so že v prodaji.

Kliknite za nakup vozovnic InterCity

 

Ljubljana – München ali Dunaj od 19,99 €, Salzburg od 15,99 €, Zagreb – Budimpešta od 16,99 € …

Privoščite si sproščen vikend izlet v čudovitih evropskih mestih. Vabimo vas, da se z najudobnejšim prevozom podate do Münchna, Salzburga, Budimpešte ali katerega drugega mesta. Počitniški meseci so odlična priložnost, da se odpravite na oddih do urbanih središč, ki v poletnem času ponujajo pester izbor kulturnih in glasbenih dogodkov.

Če se odpravite v Budimpešto, vas tam čaka razvajanje v termalnih kopališčih, okusili boste lahko tradicionalni langos, se sprehodili čez reko Donavo in zaplesali ter zapeli na priljubljenem festivalu Sziget, ki se bo tudi letos odvijal avgusta. V Salzburgu se boste lahko sprehodili po zanimivem Mozartovem muzeju, na Dunaju, cesarskem mestu, pa si privoščili čisto pravo Sacher tortico, posedeli v eni od starih kavarn in občudovali zgodovinsko podobo mesta. Če ne prej, pa si nekaj dni v septembru ali oktobru rezervirajte za pot v München, Oktoberfest je pač treba doživeti v živo. ?

Umag od 8,99 €, Poreč od 12,99 €, Pula od 16,99 €

Že komaj čakate na prvi skok v morje? Od 25. junija se boste lahko z Nomago InterCityjem zapeljali tudi do obmorskih mest. Avtomobil in skrbi, ali boste našli prosto parkirno mesto, pustite doma in se med vožnjo udobno namestite na sedež, povežite na brezplačno povezavo WI-FI in se ob brezskrbnem prebiranju novic pustite zapeljati na lepše.

WI-FI, več prostora za noge, prostor za skupine

Na avtobusih Nomago InterCity najdete vse, kar sodoben popotnik potrebuje za lagodno pot. Sedeži so udobni in tudi večurne vožnje bodo minile hitro. Povežete se lahko na brezplačno povezavo WI-FI, s katero lahko urejate zadnje popotniške ali službene opravke. Tudi, če vam vedno zmanjkuje baterije na telefonu, brez skrbi. Na vseh avtobusih so električne vtičnice in USB priključki. Če potujete v skupini, vam bodo najbolj ustrezali sedeži z mizo, kjer potniki sedijo drug nasproti drugega. Če si želite še več prostora za noge, pa priporočamo vožnjo v razredu premium. Tudi potovanje z najmlajšimi je enostavno, saj so na voljo brezplačni varnostni sedeži za manjše otroke. Preverite, do katerih 31 mest in 6 letališč se lahko zapeljete z Nomago InterCityjem.

Preberite več o Nomago InterCity

S promocijsko kodo ugodneje na prvo vožnjo

Izkoristite promocijsko kodo POSVETU10 za 10% popust na spletni nakup vozovnic! Promocijska koda velja do 16. 9. 2019, zato priporočamo hitro rezervacijo naslednjega izleta po Evropi. ?

Kliknite za nakup vozovnic InterCity