Iščete prevoz do letališča?

by

Če ste tudi vi pogosto nad oblaki, veste, da ugodnega in udobnega prevoza do letališča ni lahko najti, prijateljev ali družinskih članov ne moreš nenehno spraševati za vožnjo, pot z lastnim avtomobilom pa je lahko obremenjujoča, saj se nikoli ne moreš povsem otresti skrbi, ali je avto na parkirišču dobro zavarovan. Pustite vse te misli doma in se do letališča v Benetkah, Trevisu, Stuttgartu, Frankfurtu, na Dunaju ali Brniku zapeljite z Nomago InterCityjem. Ob nakupu vozovnice uporabite kodo POSVETU10, ki velja do 16. 9. 2019, in se zapeljite 10 % ugodneje.

Do Benetk ali Trevisa od 18 €

Na potovanje se pogosto odpravimo z letališč v Benetkah ali Trevisu, ki nudita veliko dobrih povezav. Z Nomago InterCityjem se lahko tja zapeljete 5x na dan, vožnja iz Ljubljane do Benetk traja približno 3 ure in nekaj minut, do Trevisa pa 3 ure in 40 minut. Ure odhodov so znane vnaprej, na avtobus pa lahko vstopite na glavni avtobusni postaji Ljubljana, na Dolgem mostu v Ljubljani ali v Šempetru pri Gorici.

Preverite vozni red Nomago InterCity

 

Kaj o prevozu do letališč v Benetkah in Trevisu pravijo potniki …

Metod pravi, da je »prevoz v obe smeri bil res super, prihod točen in super udoben avtobus (ob povratni vožnji spal celo pot ?)«. Eva pa meni, da je »Nomago prevoz super. Prevoz iz Ljubljane do Benetk je bil zelo udoben in prispeli smo ob uri, kot je bila predvidena. Na avtobusu je bil tudi zelo čist WC, polnilci za telefon in celo vtičnica za prenosni računalnik«.

Iščete prevoz do letališča na Dunaju, v Stuttgartu ali Frankfurtu?

Tudi tja vas zapelje avtobus Nomago InterCity, ki je enako udoben, kot pri vožnji do beneških letališč. Opremljen je z elektičnimi vtičnicami, brezplačno povezavo WI-FI, izbirate pa lahko med ekonomskim ali premium razredom ali razredom za skupine.

Preverite vozni red Nomago InterCity

 

Se na potovanje odpravljate s športno opremo?

Če boste na potovanju lovili valove s surf desko ali se boste s športnim kolesom spuščali po hribih, ne skrbite glede prevoza opreme do letališča. Na avtobuse Nomago InterCity, ki peljejo do letališč v Benetkah, Trevisu, Frankfurtu, Stuttgartu in na Dunaju, lahko ob doplačilu 7 € vzamete tudi športno opremo.

 

Iz Ljubljane do letališča na Brniku

Včasih je najenostavneje leteti kar z domačega letališča. Iz Ljubljane do ljubljanskega letališča na Brniku se lahko s shuttle kombijem Nomago zapeljete vsako uro, vožnja pa traja približno 40 minut. Kot točko vstopa lahko izberete glavno avtobusno postajo Ljubljana, kombi pa vas lahko pobere tudi na izbranem naslovu znotraj ali zunaj ljubljanske obvoznice.

Preverite vozni red shuttla Nomago do Brnika

 

Z Nomago InterCityjem pa se lahko zapeljete tudi od mesta do mesta. Več o tem si lahko preberete na tej povezavi.